Στολισμένα Κοριτσάκια - Χαρούμενοι Γονείς

Στολισμένα Κοριτσάκια – Χαρούμενοι Γονείς

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και τα σπίτια όλων μας είναι ήδη στολισμένα. Καιρός να φροντίσουμε και τα μικρά μας στολιδάκια. Τα εορταστικά ρούχα, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία, να ντύσουμε τα παιδάκια μας, όσο χαριτωμένα θέλουμε χωρίς τύψεις.

Γιορτινά φορέματα με φιόγκους, πιέτες και αριστοκρατικούς γιακάδες. Ζεστές ζακέτες, μάλλινες, βελουτέ, με πούλιες και σχέδια, αλλά και κοντούτσικες που συμπληρώνουν τα φωτεινά μας σύνολα. Πολύχρωμα παντελόνια και κολάν, που ενώνουν δυνάμεις, με ευφάνταστα μπλουζάκια ή με χουχουλιάρικα πουλόβερ.

Όπως όλες οι γυναίκες έτσι και τα μικρά μας γυναικάκια, θέλουν και αρέσκονται, να είναι όμορφα και περιποιημένα καθημερινά. Τα σετ είναι μια λύση, για να είναι σωστά και ζεστά ντυμένα, χωρίς όμως να αφιερώνουμε πολύ χρόνο για να σετάρουμε τα ρούχα. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα, να κάνουμε και διαφορετικούς συνδυασμούς, με τις επιλογές να είναι απεριόριστες.

  1. Σετ με κολάν ή φόρμα

Εύκολο για κάθε μέρα. Ιδανική λύση για τους γονείς, αποδεκτό ντύσιμο από τα παιδιά.  Πρακτικότητα και άνεση. Μπορούν να τρέξουν, να σκαρφαλώσουν, να πηδήξουν και στο τσακίρ κέφι να φάνε και μια τούμπα. Χωρίς να μας πονάει η καρδιά και η τσέπη που σκίστηκε λίγο.

  1. Σετ με φουστίτσα

Όμορφα και τα φορέματα, αλλά ο συνδυασμός αθλητικού και φούστας ξετρελαίνει τα κορίτσια και διευκολύνει τις μαμάδες. Είναι κάτι ανάμεσα σε σπορ και χαριτωμενιά. Μπορούμε να βάλουμε αθλητικά παπούτσια, μπαλαρίνες ή μποτάκια.

  1. Σετ με ζακέτες ή μακρυμάνικη και κοντομάνικη μπλούζα

Θέλουμε κάποιες φορές, να είναι τα παιδάκια μας ντυμένα πιο ζεστά. Τα  Χριστούγεννα θα υπάρξουν πολλές εξωτερικές δραστηριότητες. Μια ζακέτα ή μια επιπλέον μπλούζα, θα τα προστατεύει από το κρύο. Σε περίπτωση, δε, που θα μπούμε σε κλειστό χώρο και ζεσταθούν ή ιδρώσουν, μας δίνει λύση.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά miaforakaienankairo.gr, θα βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε, είτε θέλετε να ντύσετε το μωράκι σας, είτε το παιδάκι σας ή τη δεσποινιδούλα σας. Με προτάσεις για κάθε γούστο και βαλάντιο.