Τρόποι αποστολής

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής και παραλαβής μιας παραγγελίας και πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία παράδοσης:

1. Παράδοση κατ’ οίκον

Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο αποστολής την επιλογή Courier, η παραγγελία σας θα δοθεί στην εταιρία Courier την ακριβώς επόμενη εργάσιμη ημέρα (εάν είναι Παρασκευή, η παραγγελία θα σταλεί Δευτέρα).

Για παραγγελίες συνολικού κόστους άνω των 50 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 50 ευρώ το συνολικό κόστος της παραγγελίας επιβαρύνεται με επιπλέον 4 ευρώ. Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής που έχει επιλεγεί είναι αντικαταβολή ανεξαρτήτως δικαιώματος για δωρεάν μεταφορικά προσθέτονται επιπλέον 2 ευρώ.

Ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Αττικής και 2-4 για την υπόλοιπη Ελλάδα και τις δυσπρόσιτες περιοχές.

Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας στην courier στο μενού Ο λογαριασμός μου στην επιλογή Παραγγελίες θα εμφανιστεί ένα κουμπί με όνομα Εντοπισμός Παραγγελίας το οποίο όταν το πατήσετε θα μεταφερθείτε στο site της courier για να δείτε που βρίσκεται η παραγγελία σας.

2. Παραλαβή από το κατάστημα

Επιλέγοντας το Παραλαβή από το Κατάστημα στην διαδικασία τοποθέτησης της παραγγελίας έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα, Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Καματερό, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.