Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω θα βρείτε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη διαδικασία παραγγελίας και γενικότερα τους τρόπους λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος miaforakaienankairo.gr. Εάν έχετε απορίες για οτιδήποτε άλλο ή απλά θέλετε να μας πείτε τη γνώμη σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@miaforkaienankairo.gr, εναλλακτικά δείτε τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους: Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, Αντικαταβολή, Paypal, Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με μετρητά ή πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή της παραγγελίας από το φυσικό μας κατάστημα. Αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα τρόποι πληρωμής

Οι παραγγελίες παραδίδονται στην εταιρία Courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα, ο χρόνος παράδοσης υπολογίζετε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες για αποστολές εντός Αττικής και 2-4 για την υπόλοιπη Ελλάδα και τις δυσπρόσιτες περιοχές. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα τρόποι αποστολής

Βέβαια και μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας αρκεί να μην έχει παραδοθεί στην εταιρία Courier, θα γνωρίζετε ότι έχει παραδοθεί διότι θα σας στείλουμε σχετικό email για την ενημέρωσή σας. Επικοινωνήστε άμεσα με εμάς μέσω email στο info@miaforkaienankairo.gr και συμπεριλάβετε στο θέμα την έκφραση | Ακύρωση Παραγγελίας (και τον αριθμό παραγγελίας) | για να δώσουμε προτεραιότητα στο email σας. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο Facebook και τηλεφωνικά σε ώρες καταστημάτων στο τηλεφωνικό αριθμό 210 2313123.

Αφού εντοπίσετε το λάθος σας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας μέσω email στο info@miaforkaienankairo.gr και συμπεριλάβετε στο θέμα την έκφραση | Διόρθωση Παραγγελίας (και τον αριθμό παραγγελίας) | για να δώσουμε προτεραιότητα στο email σας. Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο Facebook και τηλεφωνικά σε ώρες καταστημάτων στο τηλεφωνικό αριθμό 210 2313123

Φυσικά και μπορείτε εφόσον δεν έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των επιστροφών μπορούν να βρεθούν στην ενότητα επιστροφές.

Η ηλεκτρονική μας ιστοσελίδα χρησιμοποιεί το πιο σύγχρονο πρωτόκολλο ασφαλείας (SSL). Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο πιστοποιεί στον υπολογιστή σας ότι είμαστε όντως οι ιδιοκτήτες του miaforakaienankairo.gr και ότι αυτό είναι το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επιπλέον, οποιαδήποτε πληροφορία μεταδίδεται από εσάς προς εμάς, είναι κρυπτογραφημένη επομένως είναι πρακτικά αδύνατον να υποκλαπεί το περιεχόμενο της.

Φυσικά και μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Εάν κάνετε την παραγγελία σας ενώ ήσασταν συνδεδεμένοι τότε στην ενότητα ο λογαριασμός μου στα αριστερά θα βρείτε το μενού παραγγελίες, εκεί θα βρείτε οποιαδήποτε παραγγελία έχετε κάνει. Εάν πραγματοποιήσατε την παραγγελία σαν επισκέπτης μπορείτε με τον αριθμό παραγγελίας και το email που δηλώσατε όταν την πραγματοποιούσατε, να δείτε την εξέλιξή της στην ενότητα εξέλιξη παραγγελίας.

Τα προϊόντα θα κρατηθούν για 2 μέρες από την στιγμή που η παραγγελία σας βρεθεί στη κατάσταση “Έτοιμη για παραλαβή από το κατάστημα”. Σε περίπτωση δεν την παραλάβετε εντός 2 ημερών τότε ακυρώνεται και τα προϊόντα γίνονται ξανά διαθέσιμα για αγορά προς όλους.