Παιδικά Ρούχα - Must-Have Χειμώνας 2018 - 2019

Παιδικά Ρούχα – Must-Have Χειμώνας 2018 – 2019

Η μόδα στα παιδικά ρούχα έχει φτάσει πραγματικά στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Οι γονείς θέλουν τα παιδιά τους να είναι μίνι-fashionistas, ακριβώς όπως εκείνοι. Έτσι, από νωρίς τα παιδιά αναπτύσουν το δικό τους στυλ. Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε για εσάς τα must-have παιδικά ρούχα για αγόρια & κορίτσια:

  1. Παντελόνια – για κάθε μέρα

Το denim είναι ο ήρωας των ντουλαπιών για τις μητέρες που επιθυμούν τα παιδιά τους να ντύνονται μοντέρνα. Από skinny μέχρι σκισμένα, τα τζιν είναι ευπροσάρμοστα και είναι εύκολο να συνδυαστούν με οτιδήποτε στη ντουλάπα του μικρού σας. Οι τάσεις του τζιν για τα παιδιά σχετίζονται πάντα με το πόσο άνετα θα νιώθει το παιδί σας φορώντας το. Για τα κοριτσάκια επιλέξτε ένα μοντέρνο πεντάτσεπο τζιν παντελόνι, ενώ για τα αγοράκια τι θα λέγατε για ένα trendy τζιν με ξεβάμματα και σκισίματα; Φέτος, επιλέξτε ποιοτικά παιδικά ρούχα που τα παιδιά σας θα λατρέψουν.

  1. Ζακέτες – για να παίζουν στα ζεστά

Τα πλεκτά είναι ένα τεράστιο trend αυτόν το χειμώνα για τους ενήλικες και το ίδιο ισχύει και για τα παιδικά ρούχα των μικρών μας. Ντύστε ζεστά και στυλάτα το μικρό σας με μακριές ζακέτες που μπορούν να φορέσουν και το επόμενο έτος. Για μικρές πριγκίπισσες μπορείτε να επιλέξετε μια λευκή ζακέτα πλεκτή που ταιριάζει με όλα τα ρούχα, ενώ για τα αγόρια σας μια γκρι πλεκτή ζακέτα με ρίγες μπλε & κόκκινες. Τα παιδιά σας θα ευχαριστηθούν και θα παίζουν στα ζεστά όλο το Χειμώνα.

  1. Σετάκια – για να μην ψάχνετε συνδυασμούς στα παιδικά ρούχα

Η επιλογή στα παιδικά ρούχα γίνεται ακόμα πιο εύκολη! Τι καλύτερο και πιο εύκολο από τα σετάκια ρούχων στη ντουλάπα των παιδιών σας; Όχι μόνο είναι της μόδας, αλλά είναι και η πιο εύκολη επιλογή για εκείνα και για εσάς. Οι φόρμες είναι αναμφίβολα η αγαπημένη επιλογή των παιδιών για όλες τις ώρες που έχουν την ανάγκη να κινούνται άνετα και να παίζουν ξέγνοιαστα. Στο σχολείο, στη γυμναστική, στην κυριακάτικη βόλτα με τους γονείς, στο παιχνίδι με τους φίλους, δεν θα ευχαριστηθούν τίποτα περισσότερο. Ροζ ζακέτα με κουκούλα και ροζ παντελόνι για κοριτσάκια ενώ για τους μικρούς σας πρίγκιπες μοντέρνα γκρι ζακέτα και παντελόνι φόρμας.

  1. Μπουφάν – για όλες τις περιστάσεις

Για τις μανούλες, το σημαντικότερο κριτήριο για να επιλέξουν το ιδανικό μπουφάν για τα μικρά τους είναι το πόσο αυτό θα τα κρατάει ζεστά. Ωστόσο, οι επιλογές στα παιδικά ρούχα αλλά και στα μπουφάν είναι πάρα πολλές. Φέτος, ντύστε ζεστά αλλά και μοντέρνα τα παιδιά σας επιλέγοντας μπουφάν με έντονα χρώματα, πολύχρωμα ή ακόμα και μονόχρωμα. Τι θα λέγατε για ένα ζεστό μπουφάν παραλλαγής για τον μικρό σας; Όσο για τις μικρές πριγκίπισσες, επιλέξτε ανάμεσα σε χρώματα όπως φούξια, ροζ, μπλε ή χακί.

Για περισσότερες προτάσεις για μοντέρνα και ποιοτικά παιδικά ρούχα, επισκεφθείτε το e-shop μας.