miaforakaienankairo-kids-spring-collection-2019

Let Spring come! Εμπνευστείτε από τη Νέα μας Κολεξιόν SS19

Γνωρίζουμε ότι στην καρδιά κάθε χειμώνα υπάρχει πάντα μια παλλόμενη άνοιξη. Και στο #miaforakaienankairo θέλουμε πραγματικά να απολαύσει το μικρό σας αγγελούδι τη νέα μας συλλογή SS19. Αυτή τη σεζόν, η παλέτα χρωμάτων μας είναι ντυμένη με τόνους όπως κόκκινο, λευκό και navy. Οι συνδυασμοί με τυρκουάζ, μπλε και ροζ με απεικονίσεις και εκτυπώσεις από λουλούδια, που αφυπνίζουν την άγρια αλλά ταυτόχρονα γλυκιά τροπική ζωή. Στο #miaforakaienankairo τολμάμε τα πάντα!

Βγάλτε την πλήξη από την ντουλάπα σας και δημιουργήστε μοναδικούς συνδυασμούς. Μην καθυστερείτε άλλο και θα είστε οι πρώτοι που θα ανακαλύψετε τις καινούριες τάσεις των επόμενων μηνών :

Κόκκινο

Τα μικρά σας θα κατακτήσουν την άνοιξη με τα λουλουδάτα σχέδιά μας, τα οποία είναι ήδη απαραίτητα στο #miaforakaienankairo. Το κόκκινο χρώμα κατακλύζει τα ρούχα μας. Το κοριτσάκι σας θα είναι η βασίλισσα που θα κλέβει όλες τις ματιές με την εμφάνιση που ετοιμάσαμε γι’ αυτήν. Θα απελευθερώσει χαρά και προσωπικότητα όπου κι αν πάει. Θα είναι υπέροχη!

kids-spring-collection-2019-red

On the Road

Στο #miaforakaienankairo λατρεύουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε από ένα πλήθος στυλ σύμφωνα με αυτό που ζητάτε για κάθε περίσταση.  Για τις πιο διασκεδαστικές μέρες, αυτό το επαναστατικό και ξέγνοιαστο στυλ θα σας μαγέψει. Αν σας αρέσουν οι μοτοσικλέτες και οι βόλτες αυτά τα look είναι ιδανικά για το παιδί σας.

kids-spring-collection-2019-ontheroad

Λουλούδια, Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι το μοτίβο της άνοιξης και του καλοκαιριού, αντιπροσωπεύουν τη χαρά και τον θετικισμό. Απλά πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο look που προτείνουμε για το κορίτσι σας. Φωτεινά και χαρούμενα χρώματα που συνδυάζονται για να προσφέρουν έναν τέλειο συνδυασμό.  Υπέροχα ρούχα που λένε ιστορίες μέσα από λουλούδια.

kids-spring-collection-2019-flower

Καραϊβικό Στυλ

Αγαπάμε την Καραϊβική και τις ατέλειωτες παραλίες της! Καθώς τα όνειρα δεν έχουν ούτε χρόνο ούτε τοποθεσία, μέσω των απεικονίσεων της παραλίας ζητάμε να έρθει το καλοκαίρι τώρα! Φέτος, τα λουλούδια προσγειώνονται στα παιδικά ρούχα. Το τροπικό στυλ είναι ένας μεγάλος σύμμαχος για καλό καιρό. Ανακαλύψτε τα ενδύματα από φοίνικες και λουλούδια της Χαβάης. Θέλουμε το παιδί σας να αισθάνεται σαν ένας αυθεντικός surfer με τα ρούχα μας.

kids-spring-collection-2019-carribean

Αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα για ό,τι μπορείτε να βρείτε τη σεζόν SS19 στην ιστοσελίδα μας και το φυσικό κατάστημα #miaforakaienankairo. Αν θέλετε περισσότερη έμπνευση για να ντύσετε τα μικρά σας, μην χάσετε τις προτάσεις μας στο Facebook και στο Instagram.