Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τον τρόπο που του αξίζει

Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι με τον τρόπο που του αξίζει

Εμείς στο miaforakaienankairo, καλωσορίζουμε τον Ιούλιο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε σίγουροι ότι περιμένετε πολύ αυτήν την εποχή του χρόνου για να φορέσετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Η μόδα είναι ένα μέρος της ζωής μας και μας συνοδεύει στις πιο ιδιαίτερες στιγμές μας. Γι΄αυτό σας δείχνουμε κάποιες προτάσεις πως να κάνετε το καλοκαίρι σας και των αγαπημένων σας ακόμα πιο φανταστικό!

Συχνά ο τρόπος με τον οποίο ντυνόμαστε ορίζει και την προσωπικότητά μας… γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέγετε ότι σας αρέσει περισσότερο και που σας αντιπροσωπεύει. Μπορείτε να βρείτε το μαγιό που αναζητούσατε, το πουκάμισο που ονειρευόσαστε ή το τέλειο παντελόνι στο κατάστημά μας και στο eshop μας.

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε μοναδικούς συνδυασμούς.

Ώρα για Παραλία

Από τους πρώτους μήνες της ζωής μας, ορίζετε μια τάση και ένα στυλ. Αυτές οι καλοκαιρινές φορμούλες είναι η σωστή επιλογή για τις ημέρες που πηγαίνετε στην παραλία. Τα τυπώματα θα σας κλέψουν την καρδιά!

2

Μπλε Ακτή

Τι λέτε για ένα ναυτικό στυλ αυτό το καλοκαίρι; Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ενδύματα με ζεστά και φρέσκα χρώματα για αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι θα σας ανήκει!

3

Απολαύστε τη Θάλασσα

Τα χρώματα και τα τυπώματα σε αυτά τα ρουχαλάκια σας φέρνουν στο νου το άρωμα της θάλασσας. Το ναυτικό στυλ είναι ένα trend που είναι κάθε χρόνο στη μόδα, μόνο που επανέρχεται σε καινούριες πρωτότυπες εκδόσεις. Το Navy blue και το λευκό είναι οι πρωταγωνιστές. Άγκυρες ή μοτίβα ιστιοπλοίας κοσμούν τα πιο κομψά ρούχα αυτή τη σεζόν.

4

Έθνικ Επιρροές

Το έθνικ στυλ παραμένει και αυτή τη χρονιά και βασίζεται πάντα στο εξωτικό, στη μίξη των πολιτισμών, στις εκρήξεις χρώματος… Με αυτό το έθνικ look, αναμφίβολα θα νιώσετε πολύ casual, φρεσκάδα και μποέμ. Οι εμφανίσεις που προτείνουμε σας προετοιμάζουν για ένα μακρύ, πανέμορφο καλοκαίρι…

5

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι προτάσεις μας θα είναι ο καλύτερός σας σύμμαχος για να είστε πλήρως εξοπλισμένοι και κομψοί κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Μην ξεχνάτε να βλέπετε τις προτάσεις μας στο Facebook και στο Instagram για περισσότερη έμπνευση.