Καλοντυμένα Αγοράκια - Χαρούμενοι Γονείς

Καλοντυμένα Αγοράκια – Χαρούμενοι Γονείς

ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ – ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΟΝΕΙΣ

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων είναι εδώ. Τώρα ξεκινούν οι εξορμήσεις, οι εκδρομούλες, τα παιδικά πάρτυ και τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα σε εμπορικά κέντρα. Τα αγόρια μας λοιπόν δεν πρέπει να είναι απεριποίητα. Αν και αυτά θα ήταν ικανά να βγουν ακόμα και με ένα τσουβάλι πάνω τους, εμείς θα φροντίσουμε να είναι τόσο όμορφα όσο και οι μικρές κοκέτες.

Συνήθως τα κορίτσια έχουν περισσότερες επιλογές, σε φορέματα, παντελόνια και ζακέτες. Αυτό δεν ισχύει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπου τα αγόρια έχουν την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη ποικιλία.

Πάντα ένα καλοντυμένο αντράκι, είναι ένας εντυπωσιακός μικρός κύριος. Μας αρέσουν τα υφασμάτινα παντελόνια και τα παπιγιόν. Τι να το κάνεις όμως το καλό ντύσιμο αν του φορέσεις τιράντες και πουκάμισο και τον βρεις σκαλωμένο σε κάποιο κλαδί δέντρου.  Το θέμα λοιπόν για το δυναμικό αγόρι, είναι να είναι καλοντυμένος και άνετος.

Όπως όλοι ξέρουμε, ο άντρας είναι άντρας, είτε είναι δύο μηνών, είτε σαράντα χρονών. Δεν έχουν την υπομονή να αφιερώσουν χρόνο στην ένδυση. Για να μην έχετε λοιπόν φωτογραφίες και αναμνήσεις γεμάτες παράταιρα ρούχα, που αργότερα θα ντρέπονται να δείξουν στους φίλους και στις κοπέλες τους, η λύση είναι τα σετ. Όμορφα, έτοιμα συνδυασμένα σετ, που δίνουν φυσικά και άλλες δυνατότητες συνδυασμών.

  1. Σετ με παντελόνι και μπλούζα

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και στυλ. Δεν θα μείνει κανείς ανικανοποίητος, καθώς θα βρείτε ακριβώς ότι ψάχνετε. Με ασύμμετρες μπλούζες, ίσιες, μακριές, κοντές και ότι χρώμα μπορείτε να φανταστείτε και επιθυμήσετε.

  1. Σετ με ζακέτα

Μια ζακέτα πάντα προσδίδει στυλ. Μπορεί να φορεθεί κανονικά, να αφεθεί ανοιχτή, να τη ρίξει στους ώμους ή να τη δέσει στη μέση. Πέραν τούτου προσφέρει περισσότερη ζεστασιά και ασφάλεια. Ναι, ναι, ασφάλεια. Σκεφτείτε κέτσαπ στη μπλούζα, κλείνετε ζακέτα και σφυράτε αδιάφορα.

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα miaforakaienankairo.gr και βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε για ένα αξιολάτρευτο και αρρενωπό αγοράκι.

Χρόνια πολλά!