ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

Ήρθε η Ώρα για Πανωφόρια

Κρύα χέρια, κόκκινες μύτες… ο χειμώνας έχει κάνει αισθητή την παρουσία του για τα καλά. Αν και οι ακτίνες του ήλιου διήρκεσαν περισσότερο από ό,τι αναμενόταν φέτος, ήρθε η ώρα για χειμωνιάτικα πανωφόρια, καθώς οι προβλέψεις, μας θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες, να παίζουμε χιονοπόλεμο. Τα παιδιά μεγαλώνουν με τρελούς ρυθμούς, οπότε ήρθε η ώρα για μια ανανέωση σε μπουφάν ή και σε ζακέτα.

Φυσικά, είναι σημαντικό το χειμωνιάτικο πανωφόρι να είναι άνετο και πάνω από όλα ζεστό, αλλά ανάμεσα σε εκατομμύρια προσφορές, πρέπει πρώτα να επικεντρωθείτε στην λειτουργικότητα.  Εδώ θα σας δώσουμε μερικά tips και μια επιλογή από τα πιο cool μοντέλα της σεζόν που πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβετε στην ντουλάπα των παιδιών σας, προκειμένου να κινούνται άνετα στους εξωτερικούς χώρους, όσο κι αν θερμοκρασία επιμένει να έχει καθοδική πορεία.

ΤIP 1

Θα νομίζετε ότι το μπουφάν είναι αυτονόητο και θα έχετε δίκιο, καθώς είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε να προμηθευτούμε για το παιδάκι μας, όταν το κρύο μας χτυπάει την πόρτα. Να φροντίσουμε να πρόκειται για μπουφάν με επένδυση, αλλά και μπουφάν με κουκούλα. Ο συνδυασμός είναι ο ιδανικός, για να εξασφαλίσουμε όσο περισσότερη μόνωση γίνεται και να κρατήσει το παιδί σας ζεστό και υγιές όλο το χειμώνα.

TIP 2

Τα παιδιά έχουν την τάση να ξεχνιούνται. Μια ζακετούλα είναι ότι πρέπει για τις στιγμές που το μπουφάν είναι κάπου πεταμένο. Ειδικά αν πρόκειται για ζακέτα πλεκτή, ζακέτα πλεκτή με κουκούλα ή ακόμα πιο chic ζακέτα γούνινη.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα miaforakaienankairo.gr τα έχει όλα διαθέσιμα για εσάς και μάλιστα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Καλή διασκέδαση στα online ψώνια σας!