Παιδικά Φορέματα

Τα παιδικά φορέματα που πρέπει να έχει η μικρή σας πριγκίπισσα αυτό το καλοκαίρι

Τα παιδικά φορέματα είναι η συνηθισμένη επιλογή κάθε γονιού για να κάνει τη μικρή του πριγκίπισσα να ξεχωρίζει. Τα σχέδια και τα χρώματα είναι τόσα πολλά που μπορείτε να φτιάξετε μία ολόκληρη γκαρνταρόμπα μόνο από φορέματα! Γι’ αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε τα must-have φορέματα που θα λατρέψετε αυτό το καλοκαίρι.

Παιδικά Φορέματα: Οι τοπ επιλογές

1. Floral, my love

Αναμφισβήτητο trend κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι είναι τα floral ρούχα, και ειδικά τα φορεματάκια! Μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία ανάλογα το στυλ που ψάχνετε. Αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο καθημερινό, προτείνουμε ένα αμάνικο φορεματάκι με λουλούδια σε κόκκινη απόχρωση. Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε κάτι πιο αέρινο, όπως ένα κίτρινο ελαστικό φόρεμα με κομψές λεπτομέρειες.

2. Denim Nation

Το denim αποτελεί ίσως το πιο διαχρονικό ύφασμα σε παιδικά φορέματα. Θυμίζει καλοκαιρινή βόλτα στην παραλία, την εποχή των 90’s (επίσης φετινό trend). Το καλοκαίρι προτιμήστε ανοιχτόχρωμες και λευκές αποχρώσεις σεdenimφορεματάκι. Η πρότασή μας; Τζιν φορεματάκι με σχέδιο και τούλι για να τραβήξει η μικρή σας όλα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις! Μία εξίσου ιδανική πρόταση είναι η επιλογή μίας μίνιμαλ, λευκής σαλοπέτας την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με χρυσά ή καφέ gladiator πεδιλάκια!

3. Hello, sailor

Καλοκαίρι χωρίς navystyle γίνεται; Οι ρίγες είναι αγαπημένο σχέδιο σε όλες τις ηλικίες! Τα navy ρούχα δε χρειάζονται αξεσουάρ ή οτιδήποτε συμπληρωματικό για να αναδειχθούν. Ένα απλό ριγέ αέρινο φορεματάκι αποτελεί ιδανική επιλογή για τις καθημερινές βόλτες στην παραλία ή το απόγευμα, για παγωτό. Μην ξεχνάτε ότι το navyδεν σημαίνει αποκλειστικά ρίγες, αλλά συνδυασμός λευκού, μπλε και κόκκινου χρώματος. Τολμήστε να ενσωματώσετε αντίστοιχα φορέματα στη ντουλάπα της μικρής σας!

4. Think Pink

Δεν υπάρχει κορίτσι που να μην έχει τουλάχιστον 2-3 ροζ φορεματάκια στη ντουλάπα της. Το χρώμα-ταυτότητα για τη γκαρνταρόμπα της, έχει όλο το χρόνο την τιμητική του. Αν αναζητάτε κάποιο φορεματάκι για ξεχωριστές περιστάσεις, προτείνουμε ένα απλό φόρεμα με δαντέλα. Είναι συνδυασμός elegant και χαριτωμενιάς! Για all-daylooks, προτιμήστε ένα λευκό φόρεμα με ροζ σχέδια ή λεπτομέρειες το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας!